Кога да изберем стелажни системи за съхранение за ръчно товарене?

стелажни системи за съхранение за ръчно товарене

Ако имате място, което искате да обособите правилно е добре да се насочите към стелажи за ръчно товарене. Ръчното товарене ще ви спести вземането на подемна техника и може да го използвате за различни товари. Обикновено те са по-леки и не толкова обемни. В днешната статия ще ви представим позитивите на стелажни системи за ръчно товарене.

Предимства на стелажни системи с ръчно товарене

Стелажните системи без подемна техника позволяват да се направят много разнообразни конфигурации, които да са изцяло съобразени със самото място. Освен това позволяват да се направят промени във височината, които са направени в първоначалния монтаж.

Едно от предимствата да използвате стелажни системи без подемна техника е, че можете да контролирате почти всичко, без да се налага да използвате сложни инструменти и да хабите твърде много време. Освен това рафтовете, които избирате може да са ПДЧ или метал, което ви позволява да съхранявате различни товари. Това, че стелажите са за ръчно товарене не ги прави по-малко устойчиви. Може да съхранявате вещи до 1400кг. на рафт, когато изберете доказалите се стелажни системи Esnova.

Сглобяването на тези системи става много бързо и лесно, също така инсталацията трябва да се монтира към земята за по-голяма стабилност и безопасност при работа. Тези стелажни системи са с обезопасяващ товарите щифт и предпазва излизането на гредите от подпорите. Също така може да разчитате на обезопасяващи подпори, както и дистанционери за прецизно подравняване. Така си гарантирате по-голяма безопасност. Всички стелажни системи за ръчно товарене се правят индивидуално, за да могат да отговарят на нуждите на клиента и специфичните товари.

Всичко това ги прави перфектни за изработка за всеки тип складово помещение, независимо от големината и разположението. Освен това са подходящи и за хладилни помещения.

Рафтове Riveto и още специфики

Рафтовете Riveto са за стелажни системи без подемна техника за средни и леки товари. Също така те могат да се адаптират към всяка конфигурация, която да е подходяща изцяло за клиента. Те са създадени от сертифицирана стомана, като покритията могат да са поцинковани или боядисани. Конструкцията на стелажите за леки товари нямат болтове и заварки, което дава една допълнителна устойчивост.

Ще забележите, че напречните греди, които поддържат рафтовете са вградени в подпорите и така сглабянето става много по-лесно, също така може да се използва само гумен чук. Има и прорези, които улесняват още повече конфигурирането на рафтовете при съхранение. Всеки проект с тях може да е създаден специално за вашите нужди.

Всеки бизнес се нуждае от страхотни, здрави и издръжливи стелажни системи. Ако вашият бизнес разполага с товари за съхранение от леки до средни може да използвате тези без подемна техника и да разчитате на ръчното товарене. Това ще ви помогне да създадете перфектна конфигурация, която да ви спести място и да ви помогне да съхраните всичко необходимо. Залагайте само на проверените доставчици като Stelajitebg.com, които ще ви помогнат да вземете най-доброто решение и да работите безопасно.

Разгледайте актуалните предложения и не се колебайте да се свържете със специалистите инженери в сайта, за да може заедно да вземете най-правилното и ефективно решение за вашия бизнес.