За нас

Информация за нас

STELAJITEBG е онлайн платформата на Форклифтбг ООД – официален представител за България на испанския лидер сред международните производители на високо технологични стелажни системи Esnova.

След дълго очакване Esnova стъпи на българския пазар и само за няколко години екипът на Форклифтбг ООД успя да наложи бранда като синоним на качество, безопасност и конкурентни цени.

Сред успешно завършените мащабни проекти на Форклифтбг ООД са складовите бази на редица от водещите имена сред логистичните центрове, производството, дистрибуцията и успешния бизнес от всички сектори.

Нашата мисия е дългосрочното и успешно сътрудничество с модерния бизнес, който има за свой приоритет високото качество на оборудването, ефективното обслужване и безопасната работна среда.

Екипът на Форклифтбг ООД Ви съветва да избирате сертифицирани стелажни системи с доказано качество и произход. Сертификатите за безопасност и качество ще ви гарантират успешно узаконяване на складовите съоръжения, безопасна и здравословна работна среда и защита на правата Ви като потребител при евентуално възникнали инциденти или дефекти по стелажната система

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изискайте от доставчика на стелажни решения следните документи:

Наши клиенти