Стелажи

Стелажи на изгодна цена от Stelajitebg.com

Палетни стелажи Конвенционална система 1

Добре подредените и организирани складови пространства са от изключително важно значение за успеха на вашия бизнес. Така ще може да повишите ефективността на логистичните процеси и удовлетворението на своите клиенти и партньори. Едно от задължителните решения за складове, това е изборът на подходящите стелажни системи.

Богатата селекция на Форклифтбг ООД предлага разнообразни видове стелажи, за да откриете варианта, който отговоря в най-голяма степен на нуждите и изискванията на вашия склад.

Предимствата на стелажите

Предимствата, които стелажите предлагат са наистина големи. На първо място, те помагат да организирате наличните стоки, като значително допринасят за спестяване на свободно пространство и оптимизиране на обема от стоки, които може да държите на склад.

Металните стелажи предлагат дълготрайност и устойчивост, което ги прави подходящи за съхраняване на продукти с по-голям обем и тегло. Не на последно място, подходящата стелажна система има потенциала да осигури безопасността на служителите в склада и да намали значително рисковете от трудови инциденти.

Сред важните фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате стелажи за вашия склад, се нареждат големината на складовото помещение, вида, теглото и размерите на съхраняваните стоки, в каква среда ще се съхраняват те и т.н.

Защо да изберете стелажи от Stelajitebg.com?

Форклифтбг ООД е официален представител за България на Esnova – един от водещите брандове за стелажни системи на международния пазар. Ние ще ви помогнем да откриете подходящите стелажни системи за вашия склад на конкурентни цени. Нашите стелажи разполагат със сертификат, който гарантира тяхното качество и произход.

Множество бизнеси вече ни се довериха и зад гърба си имаме завършени редица мащабни проекти. Направете го и вие! Не се колебайте да изпратите своето запитване!