КОНВЕНЦИОНАЛНИ ПАЛЕТНИ СТЕЛАЖИ

Палетната стелажна система за съхранение от Esnova е универсално решение за товари от всякакъв характер.

Тази категория включва широка гама от продукти и аксесоари, подходящи за всяко складово пространство. Използването на конвенционални палетни стелажи позволява директен достъп до всяка стока и обслужване от всички складово-подемни машини.

Идеална система за съхранение на палетизирани товари с множество референции. Товаренето и разтоварването на палетите не изисква преместването на други товари.

Конвенционалната палетна стелажна система се адаптира към всички видове товари, независимо от теглото и размерите им.

Възможно е изграждането на проходи за по-лесно обслужване на системата. Съхранението е сигурно, организирано и позволява оптимална плътност.

Металната конструкция на палетната стелажна система е изградена от сертифицирана стомана с възможно най-висока плътност.

Специално разработен софтуер изчислява оптимално безопасните елементи за конструкцията като съобразява спецификите на товарите, помещението и технологията на обслужване.

Към всички конвенционални палетни стелажи се предлагат аксесоари за безопасност и по-ефективно обслужване. Сред тях са метални и ПДЧ плотове, мрежи за съхранение, мрежи за обезопасяване, предпазители, латерали, стоп палети и др.

Сглобяването на палетната стелажна система е стабилно и лесно. Конструкцията позволява последващи премествания или реорганизация на елементите.

Палетната стелажна система е подходяща за всеки бизнес и склад и е идеалното решение, когато търсите рентабилен и работещ вариант.

Направете Вашето запитване още днес и ние ще намерим правилното решение за организацията на Вашето складово пространство!

Изпратете запитване