Палетни стелажни системи Drive In

DRIVE-IN ситемите на Esnova са високо-технологични складови решения за съхранение на еднотипни палетизирани стоки.

Тази категория продукти е разработена в два варианта – FIFO и LIFO. Те имат за цел оптимизиране на потока на продукти в склада според спецификата на обработваните стоки.

С използването на палетни стелажни системи DRIVE IN се постига максимална бързина на обслужване, запазване на качеството на продуктите и тяхната годност, оптимално оползотворяване на наличното пространство с минимален брой работни коридори.

В същността си двете разновидности на палетни стелажи DRIVE IN представляват:

 

FIFO ( FIRST IN, FIRST OUT )

Първите складирани се разтоварват първи – палетна стелажна система, която предотвратява застояването на стоки в склада, тъй като първите разтоварени палети са най-старите инвентарни позиции.

Стелажната технология FIFO намира широко приложение при съхранението на нетрайни продукти с кратък срок на годност. Системата FIFO е разработена с двустранен достъп на складово-подемни машини до стелажната конструкция.

LIFO (LAST IN FIRST OUT)

Последните складирани се разтоварват първи – палетна стелажна система с просто и многофунционално управление на стокооборота.

Системата предлага едностранен достъп до стелажната конструкция, с което увеличава пространството за складиране. FIFO е стелажно решение за съхранение за стоки, които нямат срок на годност.

За повече информация относно нашите палетни стелажи Drive in, се свържете с екипа ни! Ще получите цялостна информация за предлаганите варианти.

Изпратете запитване