Стелажи за леки товари

Рафтовете Riveto са предназначени за ръчно съхранение на средни и леки товари и поради своята гъвкавост могат да бъдат адаптирани към всяка желана конфигурация. Изработени са от сертифицирана стомана, а покритията могат да бъдат предварително поцинковани или боядисани.

При конструкциите на стелажите за леки товари на системата Riveto липсват болтове или заварки, което им гарантира висока устойчивост и издръжливост.

Напречните греди, поддържащи рафтовете, са вградени в подпорите, което прави сглобяване на конструкцията изключително лесно. Може да се извърши изцяло единствено с помощта на гумен чук.

По цялото продължение на подпорите на системите Riveto има прорези, които улесняват до максимум конфигурирането на рафтовете за съхранение. Проектите са индивидуални и са изцяло съобразени с нуждите на потребителите.

Един рафт от системата Riveto може да съхранява товари с тежест между 200 и 1000кг и може да бъде изработен от метал или ПДЧ.

Тези системи позволяват комбинирана употреба и в тях могат да се съчетаят конвенционални рафтове, стойки за намотки, гуми, бутилки и още много разнообразни стоки.

Системата Riveto има по-лека версия, идеална за домашна употреба и предназначена за ръчно съхранение на леки или много леки товари. Тази версия се нарича Riveto 1 Light и Riveto 2 Light и единствената разлика с предишната версия е, че нейните компоненти са по-малко дебели.

Със системата Riveto могат да се изработят и складови конструкции с издигнати коридори , т.е. етажни рафтове, свързани чрез пътеки, достъпни по стълбище, което позволява да се удвои или дори да се утрои височината на складовото пространство.

Рафтове на системата Riveto са без винтове и позволяват изключително лесно сглобяване. Безвинтовите метални рафтове са идеални за съхранение на леки, средни и тежки товари. Това е изключително гъвкав тип рафт Riveto с широк спектър от възможности. Препоръчват се както за сухи складове, така и за такива с висока влажност.

Esnova препоръчва рафтове без винт, защото са устойчиви , стабилни и издръжливи. Използването им е често срещано както в малки, така и в големи съоръжения поради атрактивния си дизайн.

Рафтове Riveto, гъвкава опция за малки и големи складове

Този тип стелажи позволяват голямо разнообразие от конфигурации, тъй като те дават възможност за добавяне или премахване на нива по всяко време, в зависимост от нуждите за съхранение.

Трябва да се отбележи, че рафтовете без винт са приложими за различни цели: работни плотове, колички, рафтове със специфично предназначение като съхранение на бобини, гуми или кутии.

Тази гама от продукти също позволява създаването на повдигнати мецанини и пътеки. Един прост, бърз и евтин начин да се възползвате от пространството и да съхранявате товари.

Основни характеристики на металните стелажи за леки товари Riveto:

• лека, средна и тежка товароносимост;
• лесно сглобяване;
• модулен дизайн;
• голямо разнообразие от аксесоари за множество приложения;
• възможност за използване на височина с повдигнати пътеки.

Изберете висококачествени стелажи за леки товари от Stelajitebg.com! Ние гарантираме качеството на нашите продукти и с радост ще Ви помогнем в избора на най-подходящото решение за Вашия бизнес!

Изпратете запитване