Стелажи за средни и тежки товари

В каталога за стелажи за средни и тежки товари на Esnova ще намерите голямо разнообразие от продукти, които идеално се вписват в нуждите на всеки клиент.

Всички компоненти са изработени от сертифицирана стомана – боядисана или предварително поцинкована. Рафтовете могат да бъдат ПДЧ или метал.

Металните рафтове от своя страна могат да бъдат конфигурирани от няколко метални панела или от един метален рафт.

Моделите се характеризират с голяма устойчивост, тъй като издържат товари до 1400 кг на рафт, в зависимост от вида на гредата и нейните измервания.

Сглобяването е лесно и бързо, а инсталацията е монтирана към земята за оптимална стабилност. Рафтовете се регулират на височина на всеки 25 мм.

Стелажните конструкции за средни и тежки товари са напълно обезопасени, с предпазен щифт, който предпазва излизането на гредите от подпорите. Разполагат с дистанционери за прецизно подравняване и допълнителни обезопасяващи подпори.

Всички проекти се изготвят индивидуално, за да отговарят напълно на нуждите на дейността на клиентите, както и на спецификите на товарите, складовото пространство и технологията на обслужване.

Високото качество на материалите за изработка и тяхната технологията ги прави подходящи за всеки тип склад, независимо от капацитета му. Подходящи са и за хладилни помещения.

Ако имате въпроси относно предлаганите от нас стелажи за средни и тежки товари, не се колебайте да се свържете с екипа ни. Ние с радост ще Ви отговорим!

Изпратете запитване